Distriktsårsmöte 29-31 mars 2019 kursnr 1115 2019-03-29 - 2019-03-31

Alkohol- och drogfritt arrangemang
Genom anmälan till arrangemanget godkänner du Svenska Kyrkans Unga i Växjö stifts Alkohol-, tobaks- och narkotikapolicy. Policyn hittar du här: http://s3.amazonaws.com/standoutcms/files/6744/original/alkohol-_tobaks-_och_narkotikapolicy_120114.pdf

Kursnr 1115 för dig som åker som observatör (för övriga är årsmötet avgiftsfritt)

Din anmälan är giltig då du satt in anmälningsavgiften, 250 kr, på Svenska Kyrkans Unga i Växjö stifts bankgiro 5096-0269. Glöm inte att uppge Arrangemangets kursnummer 1115 och ditt namn när du betalar. (Betalar du för en grupp från samma församling/organisation går det bra att istället ange församlingens/organisationens namn)

Villkor för avanmälan
Anmälan är bindande. Deltagare som avanmäler sig innan sista anmälningsdagen får hela deltagaravgiften återbetalad. Vid återbud på grund av sjukdom återbetalas anmälningsavgiften.

Number of registered persons: 16