UGL - Utveckling Grupp Ledare 2021-09-27 - 2021-10-01

UGL är en ledarskapsutbildning, som vänder sig till dem som vill förstå ledarskap och medarbetarskap i grupper och i dessa hitta sin egen roll.

UGL-handledare: Kyrkoherde Lise-Lott Jönsson & kyrkoherde Henrik Lindén. Båda certifierade och har avtal med Försvarshögskolan.

Plats: Stiftsgården Södra Hoka

Datum: 27 september - 1 oktober 2021

Kostnad: 17.500 kronor. I deltagaravgiften ingår kost och logi med helpension, inkvartering i enkelrum samt kurslitteratur.

Sista anmälningsdag:  27 augusti 2021