Våga vara viktig 2021-04-24

Att bli tagen i anspråk med en uppgift gör både att en växer som människa och att en lättare blir en del av ett sammanhang. Våga vara viktig är Svenska Kyrkans Ungas inspirationsdag för dig som är ung och aktiv i en församling. Lör6 24 april 2021, Uddevalla.

Detta är en dag för alla som vill finnas med i församlingens verksamheter och oavsett vilken uppgift en har får vi se att vi tillsammans är många.

Under dagen har vi en gemensam föreläsning och flera korta seminarium som utmanar och stärker oss som unga i vår uppgift som aktiva i församlingens liv och gemenskap. Vi vill att alla ska känna sig viktiga och påfyllda av inspiration och kanske har vi fått en ny vän eller två?

150kr
Lunch och fika ingår

Lördag 6 februari 2021 09:30-16:00,​ ​​Bäve församlingshem, Uddevalla.
Anmäl dig senast den 11 april 2021.

Address information