Fortsättningskurs i webbverktyget ContentStudio 2020-09-18

Stiftskansliet i Luleå

18 september 09:30-15:00

Målgrupp

Du som arbetar med Svenska kyrkans publiceringsverktyg ContentStudio i församlingens externa webb

Mål

Efter utbildningsdagen ska du ha lärt dig mer om webbverktyget ContentStudio och kunna arbeta med verktyget mer effektivt än tidigare.

Kursinnehåll

Vi sitter tillsammans i grupp och arbetar med att förbättra våra webbplatser. Det blir genomgång av nyttiga funktioner, lite tips och tricks samt att vi får chansen att dela erfarenheter mellan varandra. Ni får då också chans att ställa frågor till oss som dagligen arbetar med verktyget.

Dator

Du behöver ha med dig en egen bärbar dator. Om du inte har möjlighet till detta. Hör av dig till kursledaren.

Ola Johansson, informatör Luleå stift

Ingen (lunch och kaffe ingår)

Kursledare/upplysningar

Ola Johansson, informatör Luleå stift, 0920-26 47 46 ola.johasnson@svenskakyrkan.se