Vart är vi på väg? Nationellt pilgrimsmöte i Göteborg 2018 2018-10-19 - 2018-10-21

Vart tredje år anordnas ett Nationellt pilgrimsmöte någonstans i Sverige och nu är det Göteborgs tur. Vi möts kring frågan: Vart är vi på väg? Och tänker tillsammans på vilka vägar vi behöver vandra för att möta längtan hos morgondagens pilgrimer. Välkommen till en mötesplats med verktyg och färdkost för ditt fortsatta pilgrimskap och en chans att dela erfarenheter!

900 kr
Fika, lunch och middag ingår. Boende ingår inte, men det finns gott om möjligheter på vandrarhem och hotell i närheten. Begränsat antal platser.

Fre 19 oktober - sön 21 oktober  2018, i och runt Pilgrimscentrum i Göteborg, Masthuggs församling
Anmäl dig senast 31 augusti 2018.

Address information