Styrelseutbildning och lägerplanering 28-30 april kursnr 4407 2018-04-28 - 2018-04-30

Kursnr 4407

Din anmälan är giltig då du satt in anmälningsavgiften, 400 kr, på Svenska Kyrkans Unga i Växjö stifts bankgiro 5096-0269. Glöm inte att uppge Arrangemangets kursnummer 4407 och ditt namn när du betalar. (Betalar du för en grupp från samma församling/organisation går det bra att istället ange församlingens/organisationens namn)

Alkohol- och drogfritt arrangemang
Genom anmälan till arrangemangenget godkänner du Svenska Kyrkans Unga i Växjö stifts Alkohol-, tobaks- och nakotikapolicy. Policyn hittar du här: http://s3.amazonaws.com/standoutcms/files/6744/original/alkohol-_tobaks-_och_narkotikapolicy_120114.pdf

Villkor för anmälan
Anmälan till arrangemanget är giltig först då anmälan är gjord och anmälningsavgiften inbetald på Bg 5096-0269. Uppge namn och arrangemang 4407 då du betalar.

Villkor för avanmälan
Anmälan är bindande. Deltagare som avanmäler sig innan sista anmälningsdagen får hela deltagaravgiften återbetalad. Vid återbud på grund av sjukdom återbetalas anmälningsavgiften.

Number of registered persons: 0