Sportlovsläger 2018 2018-02-23 - 2018-02-25

Tid och plats

Den 23-25 februari 2018 på Stiftsgården Stjärnholm utanför Oxelösund, med incheckning från kl 17 och middag kl 18 på fredagen, och avslutning ungefär kl 13 på söndagen.

Kostnad

650:- för barn som är medlem i Svenska Kyrkans Unga, 800:- för barn som inte är medlem i Svenska Kyrkans Unga och 800:- för en ledare för fem barn. Vid anmälan efter den 21 januari är kostnaden 780:- resp 960:-. Ytterligare medföljande ledare/föräldrar betalar 1600:- för logi i dubbelrum eller 1990:- för logi i enkelrum.

Obs!
Namn på ledaren, uppgifter till närmast anhörig samt barnets födelsedatum måste finnas med i anmälan.
    Invoicing När faktura ska gå till en enhet inom kyrkan (stift, församling/pastorat, nationella nivån) måste mottagaren väljas från listan som kommer upp när man skriver in enhetens namn i fältet Fakturamottagare. Om inte faktureringsadressen stämmer behöver den uppdateras i Kyrksam, sedan fungerar den nästa dag i Anmälan. Övriga deltagare ska klicka i rutan Extern fakturamottagare och skriva in uppgifterna själv.
    Extern fakturamottagare
    Corporate number: