Allhelgonaläger 2017-11-01 - 2017-11-04

Vem?

Allhelgonalägret vänder sig till dig som är född år 2002 eller tidigare.

Vi vill gärna att grupper av ungdomar under 18 år har med sig en anställd från sin församling,men detta är inget krav. Om församlingen inte har möjlighet att skicka med en anställd ledare ber vi er kontakta oss!

Tid och plats:

1/11 - 4/11 på Stiftsgården Stjärnholm. Lägret börjar på onsdagen den första november kl 14:30 med fika och incheckning som följs av ett välkomstprogram för att lära känna varandra. Vi beräknar vara klara runt kl 12 på söndagen.

Rummen fördelas i den ordning anmälningarna kommer in.

Kursavgiften faktureras av stiftet i efterskott. Vid avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras hela avgiften. Vid styrkt sjukdom debiteras 10% av avgiften. Vid förhinder att delta får platsen överlåtas.

Number of registered persons: 35 of 150
    Invoicing När faktura ska gå till en enhet inom kyrkan (stift, församling/pastorat, nationella nivån) måste mottagaren väljas från listan som kommer upp när man skriver in enhetens namn i fältet Fakturamottagare. Om inte faktureringsadressen stämmer behöver den uppdateras i Kyrksam, sedan fungerar den nästa dag i Anmälan. Övriga deltagare ska klicka i rutan Extern fakturamottagare och skriva in uppgifterna själv.
    Extern fakturamottagare
    Corporate number: